Call of Duty®: Modern Warfare® Remastered / Artikkelit / Mancave.fi

Artikkeli: Call of Duty®: Modern Warfare® RemasteredCall of Duty®: Modern Warfare® Remastered

Call of Duty®: Modern Warfare® Remastered Early Access

Ennakkopääsy peliin alkoi virallisesti tänään, mutta suuri osa ennakkotilaajista sai jo eilen ladattua pelin ja pääsi pelaamaan kampanjaa. Niin teki myös Team Mancave.fi.

Hommasimme pelin digitaalisena ostoksena ja ennakkoon (Legacy Edition, 89,95€). Pelin latauskoko kokonaisuudessaan on rapiat alle 40Gt joten ota huomioon mikäli ajatuksissa on hommata peli. Ja tietysti itse pääpeli, jonka latauskokoa en tiedä, googletuksella luultavasti löydät sen helposti :)

Itse asiaan eli ajatuksia pelistä muutaman puolituntisen jälkeen.

kuvankaappaus Call of Duty®: Modern Warfare® Remastered
kuvankaappaus Call of Duty®: Modern Warfare® Remastered

Ensifiilikset

Hieman retrofiilikset. Grafiikka on ok, mutta jotenkin silti petyin, sillä kyseessä on pelkkä facelift, skin-updated versio. En ole näitä kampanjoita juuri pelannut CoD-sarjasta, paitsi aikana, jolloin PSN hakkeroitiin ja oli useamman viikon alhaalla. Joten tuo fakta on hyvä muistaa tätä lukiessasi.

Peliin oli helppo päästä sisään, ja vanhat tutut ohjain-asetukset ottaa käyttöön.

Pelissä lienee paljon pieniä parannuksia joita vanha katkera vanhus ei huomaa, mutta se mikä pitää muistaa, on äänimaailma ja pelihuoneesi valaistus. Mieluusti hämärässä huoneessa pelaaminen ja kunnon näytöltä, jotta saat kaikki irti, ellet sitä vielä ole tajunnut. Ja äänimaailmasta saa kiksit parhaiten kunnon pelikuulokkeilla. Televisiosi/näyttösi peruskajareilla et saa muuta irti kuin päänsärkyä :)

kuvankaappaus Call of Duty®: Modern Warfare® Remastered
kuvankaappaus Call of Duty®: Modern Warfare® Remastered

Peli itse etenee kuten ennenkin, hiippailet ja lahtaa jengiä ryhmän mukana. Ei tarvitse kuin kuunnella sivukorvalla vinkkejä/ohjeita pelin tiimellyksessä ja homma hoituu a.s.a.p. Se, onko matkan varrella jotain uutta, sitä en osaa valaista koska en ole kuin muutaman tehtävän suorittanut tätä kirjoittaessani.

En tiedä kuinka moni pelaa näitä kampanjoita, mutta itse olen pure online-gamer, joten tämä “yksinpeluu” tuntuu aika laihalta. Tosin eipä tarvitse menettää hermoja CoDin tavaramerkiksi tulleesta Spawn Trapista, kuten esimerkiksi BlackOps III / Nuketown. Kyllä sä tiedät mitä tarkoitan? :)

kuvankaappaus Call of Duty®: Modern Warfare® Remastered
kuvankaappaus Call of Duty®: Modern Warfare® Remastered

Kun päästään itse asiaan, eli online-moninpeluuseen, kirjoitan muutaman sanasen lisää. Betapäivät Call of Duty®: Infinite Warfare -peliin on 14.-16.10 joten tuon jälkeen yritän raaputella joten fiiliksiä lisää.

Plussat:

- öö, enpä osaa sanoa muuta kuin sen, että väri/äänimaailma ok.

Miinukset:

- Pitää odotella vielä kuukausi että pääsee moninpeluuseen, tosin beta-access on tuossa oven takana. Jospa siinä vaiheessa osaan kirota jo enemmän asian tiimoilta.

Until then, alla videopätkä vielä maiskuteltavaksi.


avainsanat