10 tunnin hampurilainen / Artikkelit / Mancave.fi

Artikkeli: 10 tunnin hampurilainen



10 tunnin hampurilainen

Hampurilaiseen tarvittavat raaka-aineet ja muu hömppä.

The liha

- noin 1kg kasleria.
- suolaa ja bibburia.
- Santa Maria Hiccory sooshia…

The täyte eli tutummin coleslaw salaada
- keräkaalia sopivasti, 1kpl ainakin.
- sopivaa salaatinkastiketta, esim. Deli Verden kamaa - jos se maistuu?

Loput härpäkkeet
- sipulaa slaisseina
- tomaattia jos uskaltaa, slaisseina myös.
- hampurilaissämpylät jotta saadaan ruoka jotenkin nivottua yhteen, rock’n roll!

the cooking part

Lätkäse lihaan suolaa, pippuria ja santa marian kamaa. Tunge uuniin 10 tunniksi, lämpötila about 120 astetta noin suurinpiirtein. - Ota pois ko 10 tuntia on menny. Valmista repimällä lihakasa silpuksi, oisko tässä sit lopputuloksena nyhtöpossu?

Raasta keräkaali vaikka juustohöylällä kulhoon. Lisää sekaan runsaasti makusi mukaan sellasta salaatinkastiketta mikä vetää äijän ko äijän hiljaiseksi, valmista. Pyydä joku nörtti (ellet itse uskalla) viipaloimaan sipulit ja tomaatit. Täppäse hampurilaissämpylät kuumaan grilliin ja kärvennä sopivasti, ota pois ja kasaa kasleria, salaattia, sipulat ja tomaatti.

SYÖ!

Harjoitusvideo hommasta on olemassa mutta editointia ei ole tehty. Julkaistaan sellanen jos näyttää tarpeeksi hyvältä eikä video sisällä liikaa kiroilua. Stay tuned.
Lisäys 09.01.2016: Video on lisätty Video-alueelle ja se löytyy [ täältä ].


avainsanat