Jenkit rokkaa, karavaanari on kaikkien kaveri vai ihan muuten vaan? / Artikkelit / Mancave.fi

Artikkeli: Jenkit rokkaa, karavaanari on kaikkien kaveri vai ihan muuten vaan?Jenkit rokkaa, karavaanari on kaikkien kaveri vai ihan muuten vaan?

No niin äijät. Pyhät jouluiset on ohi ja kinkku tirisee jenkkakahvoissa.

Ei hätää, antaa jenkkakahvojen vielä olla ja keskitytään autoihin, ihan hetkeksi. Kesä tulee myös ensivuonna ja keväällä 2016 itketään jos ei ole kesäautoa vai mitä? Kokosin pikapikaa muutaman messuvinkin että pääset vinguttamaan korttia tai nuolemaan pankinjohtajan palleja mikäli se oma rahapino ei ole tarpeeksi korkea kun messuhuumassa valuuttaa tarvitset. Well, pahoitteluni edellisestä. Ihan asialla tässä ollaan joten alla 3 erilaista messua, kaksi kotomaassa ja yksi oluthanojen ja isojen tuoppien luvatussa maassa, Saksassa.


Halitulijallaa, ootko kaikkien kaveri, siis karavaanari? Jos kallistut tähän äijäkastiin niin tammikuussa Turkuun.
Caravan Show on Suomen monipuolisin automatkailutapahtuma. Noin 100 näytteilleasettajaa eli muista varata saldoa luottokortteihisi ettet vahingossa jää nuolemaan näppejäsi kun löytyy sopiva lemmenpesä herkuilla.
Koska? 08.01. - 10.01.2016 Turun messukeskuksessa.
Da Lincci: http://turunmessukeskus.fi/messut-ja-tapahtumat/ca…


Kaikki autoäijät tietävät mikä on American Car Show, tässä silti päivät ja linkit.
American Car Show, Tuning Car Show, MC Heaven & Motorsport 2016. Say no more? Kyllä äijä tietää mistä on kyse…
Koska? 25.-28.3.2016 Helsingin messukeskuksessa
Da Lincci: http://www.fhra.fi/american-car-show/ohjelma-ja-li…


Mikäli matkailu kiinnostaa, niin lähes heti jenkkishown perään on seuraavaa messua (ei tosin kirkossa) tarjolla. Joten ei muuta kuin nokka kohti Saksaa.
AMI Auto Mobil International (älä kysy, kai tuolta nyt ainakin olutta saa ellei muuta?)
No ok, saitin mukaan kyseessä on messut, jossa autoteollisuuden laaja tarjonta eri merkkejä ja tuotteita. Mukana ovat autonvalmistajat, varaosien ja palveluiden tarjoajat.
Koska? 09.04. - 17.04.2016
Da lincci: http://www.saksanmessut.fi/event/events/ami-auto-m…


Että sellaista näin vuoden 2015 viimeisinä päivinä. Jos joku autoalan “must” messu jäi mainitsematta (alkuvuonna 2016 järjestettävä, yritetään kaivaa niitä loppuvuoden messuja kun ajankohdat ovat lähempänä) niin laitahan meiliä jotta voidaan korjata alusta ja hitsataan kunnon tukikaaret että kestää perkele. Enjoy ja valmistaudu vuoteen 2016 - Rock’n Roll!


avainsanat