Suunnitelmissa ilmeni pari muuttujaa / blogi / Mancave.fi

Blogi: Suunnitelmissa ilmeni pari muuttujaakuva julkaisusta Remonttireiska

Aivan alkuun nöyrä anteeksipyyntö hiljaisuudelle, jota mancave.fi on huokunut lähikuukaudet.

Puskaradion kautta kuultua, että olisimme kuopanneet evoluution askeleet ja laskeneet sivuston haudan rauhaan, niitä ei ole uskominen. Me olemme elossa mutta elämä vie välillä tärkeämpiä reittejä ja intohimoinen harrastus saa odottaa. Muutamat muuttujat tulivat kuvioihin, joista ei sen enempää tarvitse todeta, kuin että ne ovat haitanneet tiimityöskentelyä ja tuotantoamme. Valtakunnassa on kaikki hyvin, kiihdytysradan valot ovat vain pysyneet punaisena oletettua pidemmän ajan.

Uskaltaisin valottaa sen verran, että heinäkuun puolivälin jälkeen armon vuonna 2016 yritämme palata ruotuun ja ruoskia itseämme eteenpäin tämän harrasteprojektin osalta. Valitettavasti mm. rimpsuluut-video (joka piti kuvata grillauskauden alussa) on jäänyt tekemättä. Pyritään kuitenkin suoltamaan epätieteellisiä juttuja kunhan pallo taas pyörii.

Älä unohda meitä, emme mekään ole unohtaneet teitä. On vain muutama muuttuja haitannut rakentelua ja tuotantoa. Ei ihan ole mennyt kuten piti, mutta risukoista pääsee vesurilla eroon, ja isommista moottorisahalla. Kummatkin työkalut löytyvät joten eiköhän tiimi poraa itsensä vielä läpi viidakosta ja tule esiin.

Kiitos kärsivällisyydestä, ja maukasta, rentoa Juhannusta jokaiselle!

22.06.2016 / Mancave.fi