Tämä on Mancave.fi / blogi / Mancave.fi

Blogi: Tämä on Mancave.fikuva julkaisusta hieman_kuumaa.jpg

Mancave.fi - Ruokaa, pelejä, konsolimaailman ihmeitä. Videoita, niksinurkkaa ja artikkeleja aiheesta kuin aiheesta.
Faktaa: sisältömme julkaisutahti on vielä ailahtelevaa, ellei peräti hitaanpuoleista. Me kyllä lisätään vauhtia. Perusteluna todettakoon, että tiimijäsenistä yksi on yrittäjä, yksi opiskelija ja vain yhdellä on toistaiseksi kokopäiväisesti aikaa uhrata känsiään tälle projektillemme.

Mikä tämä mancave.fi on? - Ota lukulasit päähän ja lue alta nippelitietoa näin alkuun.

Videot
Videotuotanto on se, mistä koko ajatus projektille lähti liikkeelle. Kuitenkin, jokainen videoita tehnyt uskoakseni tietää, kuinka pitkä prosessi on luoda edes 3-5min pituinen video. Kun tuntuu siltä, että videotuotantomme julkaisu on verkkaista, muista että tiimimme on pieni, kamera ja softat ehkä eivät ihan ole vielä hallussa. Tulemme kyllä parantamaan julkaisutahtia sitä mukaa, kun saamme rutiinit paremmin haltuun.

Videoissa tulee olemaan kaikkea maan ja taivaan väliltä mutta sillä twistillä että pyrimme keskittymään huumoriin sekä miehiseen maailmaan. Toki naisia unohtamatta. Tällä hetkellä on vielä täysin avoin kysymys mikä on meidän juttu johon panostamme vahvasti, ja mitkä jutut ovat niitä, mitä tehdään siinä välissä. Tekemällä kehittyy!

Paperboard
Artikkelimme ovat luonnollisesti yhdistelmä kuvia, kirjoitusta sekä videoklippejä. Ne korvaavat tietyntyyppisiä videokokonaisuuksia. Aiheena voi olla konsolipelit, ruoka, kulttuuri, huumori, what-ever mikä on mielestämme miestenluolaan sopivaa sisältöä. Valitettavasti porno ei kuulu sisällöntuotantoomme, se pitää tässä vaiheessa tehdä jo selväksi.

Livelähetykset
Tämä on ehkä se kovin juttu videotuotannon jälkeen. Meillä on tusina suunnitelmia valmiina odottamassa. Mikäli saadaan luvat ja laput, niin voit katsoa livelähetyksiä aina eri messuista vaikkapa jalkapallo-otteluihin. Ehkä toteutamme myös live-galluppeja jotka ovat nähtävillä myöhemminkin. Sanotaan että vain taivas on rajana jos luvat vain saadaan kuntoon. Seuraa blogiamme, ja sosiaalisen median kanavia niin tiedät koska HETKI koittaa ja aloitamme livelähetykset a’la Mancave.fi.

Uutiset
Uutisvirta koostuu nettimaailman uutisista. Päivitystahdista en osaa toistaiseksi luvata muuta kuin sen, että kyllä niitä tulee. Kun alkukankeudesta selvitään, tarkoitus on olla heittämässä joka ikinen päivä uutisvirtaa. Aiheena tottakai miehiset asiat ja rock’n roll.

Muut Mukavat
Täältä löydät muuta mukavaa sisältöä. Niksinurkassa suollamme uskomattomia, sekä välillä uskomattoman lyhyitä videoklippejä. Linkitämme ja näytämme muiden tekemiä uskomattomia videoita ja kirjoitamme asiaa jo mainitusta livestream-lähetyksistämme.

Blogi
Blogistamme löytyy tiimijäsenten kirjoituksia sivustosta ja elämästä yleensä. Kerromme ja pärisemme aina kun siltä tuntuu. Faktat voi sekoittua fantasiaan mutta kyllähän äijät osaa rivien välistä erottaa toden ja tarun - vai mitä?

Että sellaista näin alkuun. Lisää pukkaa kunhan keksitään ja ehditään. Mainitsinko jo meidän youtube-kanavan, ja muut? Ellen niin muistahan kaivaa ja pistää ne muistiin jotta et missaa mitään tärkeää tai törkeää!

Sosiaalinen Media

Facebook: https://www.facebook.com/mancavefi
Twitter: https://twitter.com/mancavefi
YouTube: https://www.youtube.com/c/mancavefin

Epäwirallisesti sinua ajatellen:
- Pete

02.05.2016 / Mancave.fi