Palvelun Käyttöehdot

Mancave.fi

YLEISET EHDOT:
Hyväksymällä nämä käyttäjäehdot hyväksyt samalla sen, että näyttönimesi näkyy kirjoittamasi viestin tai viestien, kommenttien, arvostelujen ja muiden sinun julkaisemiesi materiaalien yhteydessä sekä profiilisi yhteydessä. Tiedostat sen, että kaikki mancave.fi sivustolle lisäämäsi materiaali on julkista tietoa! Lue myös evästeiden käytöstä!

Vaikka ylläpito pyrkii poistamaan tai muokkaamaan kaiken yleisesti arvelluttavan sisällön niin nopeasti kuin mahdollista, on mahdotonta tarkistaa jokaista julkaisua. Tiedostat siis, että julkaisut sivuilla ovat kirjoittajiensa mielipiteitä eivätkä ylläpidon, moderaattoreiden tai webmasterin (lukuunottamatta heidän itsensä kirjoittamia julkaisuja) ja siksi mancave.fi sivuston ylläpito ei ole vastuussa käyttäjiensä kirjoituksista tai tiedostoista.

Suostut olemaan esittämättä mitään loukkaavaa, vihamielistä, epämoraalista tai muutakaan materiaalia, joka voisi loukata voimassa olevia lakeja oli se sitten omassa maassasi, se maa, johon "mancave.fi"-palvelin on sijoitettu tai kansainvälisiä lakeja. Toimimalla tätä vastoin voidaan sinut välittömästi ja lopullisesti poistaa järjestelmän käyttäjistä ja tarvittaessa internet-yhteydentarjoajaasi otetaan yhteyttä. Kaikkien käyttäjien IP-osoite tallennetaan näiden ehtojen noudattamisen tarkkailua varten.

Suostut siihen, että ylläpitäjät ovat oikeutettuja poistamaan, muokkaamaan, siirtämään tai sulkemaan minkä tahansa aiheen tai tiedoston milloin tahansa. Käyttäjänä suostut siihen, että kaikki rekisteröityessäsi antamasi tieto tallennetaan tietokantaan. Saatamme joutua jakamaan näitä tietoja jotta voimme tarjota palveluita joita olet meiltä tilannut tai pyytänyt. Ilmoitamme sinulle aina tällaisista tilanteista. Mancave.fi sivuston ylläpitäjä ei ole vastuussa mahdollisen tietoturvamurron aiheuttamasta tietojen vuodosta ulkopuolisille tahoille.

Palvelun käyttöoikeus ja rekisteröinti
Kirjautuneille käyttäjille suunnattujen toimintojen hyödyntäminen edellyttää rekisteröitymistä sekä käyttäjätunnusta ja salasanaa. Käyttäjä vastaa käyttäjätunnuksensa ja salasanansa huolellisesta säilyttämisestä ja kaikesta käyttäjätunnuksellaan ja salasanallaan tapahtuneista toimista.

Palvelun käyttöehdot

Käyttäjien oikeudet ja vastuut
• Käyttäjä sitoutuu olemaan käyttämättä palvelua lain tai hyvän tavan vastaiseen toimintaan. Kaikki sellainen, mikä on laitonta muutoinkin, on laitonta myös tällä sivustolla ja yleisesti verkkojulkaisuissa.
• Kukin mancave.fi sivuilla aineistoa (teksti, kuvat, ääni, muu aineisto) julkaiseva vastaa julkaisemistaan mielipiteistä ja välittämistään tiedoista ja aineistoista henkilökohtaisesti.
• Aineistoja, joihin kirjoittajalla ei ole käyttöoikeutta tai julkaisulupaa, ei saa välittää eikä julkaista.


Mancave.fi sivuston vastuu ja oikeudet
• Palvelun käyttöehtojen vastaisesti käyttäytyvän kirjoittajan oikeudet poistetaan tai voidaan poistaa ilman eri ilmoitusta käyttäjälle.
• Palvelun käyttäjät voivat välittää huomioitaan sivuston sisällöstä ylläpidolle, jolla on oikeus poistaa asiattomat kirjoitukset mancave.fi sivuilta sekä sen hallitsemista alueista jonne käyttäjällä on tunnuksellaan kirjautumis- sekä käyttöoikeusmahdollisuus.
• Ylläpito ei vastaa teknisten vikojen, tietojärjestelmä- tai tietoliikennehäiriöiden, huoltojen tai asennustöiden aiheuttamista katkoksista tai muusta vastaavasta häiriöstä tai virheistä eikä niistä mahdollisesti aiheutuvista tiedon viivästymisestä, muuttumisesta tai katoamisesta.
• Ylläpito ei vastaa sivuilla esitettyjen tai sen kautta saatavien tietojen tai muun aineiston oikeellisuudesta tai virheettömyydestä eikä vahingoista, joita käyttäjälle tai kolmannelle osapuolelle saattaa aiheutua sen johdosta, että käyttäjä toimii saamansa virheellisen tiedon mukaan.
• Ylläpito ei vastaa palvelun yhteydessä olevien tai sen kautta saavutettavien muiden palveluiden sisällöstä, immateriaalioikeuksista, muista ominaisuuksista tai virheistä.
• Ylläpidolla on oikeus esitellä sivustolla olevien, käyttäjien lisäämien materiaalien kuten valokuvien, kopioita mancave.fi sivuston verkkomarkkinoinnissa kuten Facebook-palvelussa.

Rekisteritietojen käyttö
Mancave.fi säilyttää käyttäjää koskevia rekisteröintitietoja tai niiden osia omissa rekistereissään. Tietoja voidaan käyttää käyttäjille suunnattuun, Palvelua koskevaan tiedotukseen, markkinointiin ja Palvelun käyttöä koskeviin tutkimuksiin. Käyttäjiä koskevia rekisteröintitietoja ei luovuteta Palvelun ulkopuolisiin tarkoituksiin.

Vaikka pyrimme ilmoittamaan merkittävistä muutoksista palveluehtoihimme, käyttäjän tulee tarkistaa uusin versio aika ajoin. Ylläpito voi oman harkintansa mukaisesti milloin tahansa muuttaa tai tarkistaa näitä ehtoja ja sääntöjä, ja käyttäjä sitoutuu noudattamaan kyseisiä muutoksia tai tarkistuksia automaattisesti.

Nämä käyttöehdot on luotu 09.12.2015.
Kysymyksiä käyttöehdoista voi lähettää osoitteeseen: .(JavaScript must be enabled to view this email address)