Video: Tacolautanen illanistujaisiin tai peli-iltoihin
Ei arvostelua vielä.

Kevättä kohti. Tässä videovinkkinä hyvää purtavaa illanistujaisiin.

Kavereille on aina kohteliasta tarjota hyvää purtavaa kun pidät viikonloppuna illanistujaisia, peli-iltaa pokerin parissa tai kisastudiota. Mietittiin tuossa joku hyvältä tuntuva ja ennen kaikkea helppo safka minkä loihtii nopeasti ja ilman tähtieteellisen tarkkoja annosmittoja. Törmäsin Twitterissä burrito-mainokseen ja kun ehdotin tätä Patulle, niin lopputuloksena ei ihan burritoa tehtailtu, mutta kyllä tämäkin maistuu todella hyvältä.

Taco Plate on maistuva, täynnä potkua ja helkutin helppo loihtia. Mitään erikoistuotteita ei tarvitse lähteä metsästämään ja tätä voi varioida lähes miten lystäät, oman makusi mukaan.

Mitä me käytimme eli Los Reseptos

- 500g kanan rintafileetä paloina.
- 3 suurehkoa tomaattia (suosi suomalaista).
- 1 iso punasipuli.
- Taco chipsejä (valintasi mukaan).
- BBQ-kastike (me käytimme Kapteenin maukasta ja pehmeää).
- Suolaa, chilimaustetta, valkosipulimaustetta ja pippuria. (voit toki maustaa kanan mausteilla mistä tykkäät).


Valmistus menee about näin:
Aloita paistamalla kana ja mausta se. Kun kana on kypsähköä, lisää BBQ-kastike sekaan ja paista paistinpannulla oleva sotkusi miedohkolla lämmöllä kasaan. Muista maistaa ettei tule yllätyksiä.

Kaiva kaapista sopiva vuoka johon uskot koko homman mahtuvan. Heitä vuoan pohjalle ensin tacochipsejä, päälle kanaa, sipulia suikaloituna sekä tomaatinpaloja ja juustoraastetta. Toista tämä tärkeä toimenpide, kunnes et löydä mitään vuokaan lisättävää.

Laita hellästi uuniin (170 asteiseen) noin 15 minuutiksi. Ota pois ja anna hetki “vetäytyä”. Kasaa annokset lautaselle ja kaiva olutta jääkaapista. Huuda kaverille että ruoka on valmis, ja olutta on!

Rock’n roll, eli eikun ääntä kohti.

Videon lisääjä: Mancave.fi

Mancave.fi

Sivuston perustaja ja ylläpitäjä.

Hae tämän jäsenen lisäämät videot

  1. Ei ääniä eikä kommentteja